Open DoeDag – wijzijntlon.nl

Het doel van de Open DoeDag


wijzijntlon.nl is een initiatief van belanghebbende organisaties om geïnteresseerden kennis te laten maken met verschillende aspecten van transport, logistiek, groen, loon- & grondwerk en infra d.m.v een Open DoeDag op za. 4 september 2021.

Ons gezamenlijk doel is zoveel mogelijk geïnteresseerde en vakbekwame kandidaten optimaal voor de sector te informeren en deze op een dusdanige wijze van de werkzaamheden te laten proeven dat ze, na veel inspanning van diverse partijen, niet uitstromen door desinteresse of verkeerde voorlichting.

Dus open, eerlijk en transparant mensen adviseren, werven en zorg dragen voor de juiste opleiding!

Onze locatie


Waar?

  • Wouwbaan 133 | 4703 TA Roosendaal

Wanneer?

  • za. 4 september 2021

Hoe laat?

  • 10.00u – 15.00u

Wat gaan we doen?


Er is (door de omstandigheden verplaatst naar een n.t.b datum) een doe-dag voor de gehele sector transport en verschillende disciplines voor het loonwerk. Van rijden op een motor tot en met manoeuvreren met een shovel. Ook kun je kennismaken met het rijden in een vrachtwagen. Voor degenen die daar al mee bekend zijn: laat eens zien hoe behendig je bent op het truckparcours. Liever eens een heftruck, tractor of minigraver uitproberen? Kan ook! Direct speeddaten met werkgevers? Het kan allemaal! Zij willen graag met jou in gesprek over jouw mogelijkheden in de sector. Alle denkbare voorlichting bieden wij vandaag aan. Wil je alleen komen kijken? Ook goed! Er is van alles te zien op het gebied van transport en logistiek.

Interesse in een (beroeps)opleiding in deze sector? Diverse aanbieders uit je eigen regio kunnen je van alles vertellen over opleidingen en carrières in deze prachtige branche. Geen zin om vijf dagen per week in de schoolbanken te zitten? Werken en leren on the job kan ook. Je krijgt direct een salaris en leert al werkend het beroep van jouw keuze. Praat erover met ons!

West-Brabant is voor de 5e keer logistieke hotspot nummer 1 in Nederland! Nu en in de toekomst zit je goed in onze regio. Er zijn talloze banen beschikbaar voor gemotiveerde mensen.
Laat ons je helpen om te kiezen voor de richting waar jij interesse in hebt.

Het event terrein


Op het gehele terrein mag je gebruik maken van verschillende voertuigen. Denk hierbij aan * TREKKER OPLEGGER * VRACHTWAGEN * AUTOLAADKRAAN * MOBIELE GRAAFMACHINE * SHOVEL * HEFTRUCK * MOTOR * AUTO en nog veel meer gave voertuigen waar je kennis mee kan maken! Hierin mag jij als ikbentransporter laten zien wat je kan! We begeleiden je natuurlijk hierbij, zodat jij er ook nog iets van kan leren. De begeleiding komt direct uit de praktijk en kan je ook nog eens van alles vertellen over het vak. Daarbij is er natuurlijk ook aandacht voor SPEEDDATING * VOORLICHTING OVER DE SECTOR * DETACHERING * OPLEIDINGEN. Ook wordt er voor de inwendige mens gezorgd.

Contact & Locatie


Wouwbaan 133
4703 TA Roosendaal
Tel. 0165 301 971
E-mail: info@tlon.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op.

 info@tlon.nl
0165 301 971
Chat met ons

Meer informatie