C1E: Vrachtauro + aanhanger

Voor je begint aan de opleiding adviseren wij je eerst een medische keuring te ondergaan. Hiervoor moet je eerst een gezondheidsverklaring kopen via mijncbr.nl. De gezondheidsverklaring moet je meenemen naar de medische keuring, waar de Arbo-arts deze verder invult. De Arbo-arts kan de verklaring digitaal doorsturen naar de medische afdeling van het CBR. Zodra het CBR de verklaring heeft goedgekeurd, kan jouw opleiding probleemloos worden gestart.

De rijbewijzen C1E/CE bestaan alleen uit praktijk. Voor het behalen van je praktijkexamen moet je praktijklessen volgen. We beginnen jouw praktijkopleiding met een intest-les. In deze les kijk je samen met de instructeur hoeveel lessen je nodig hebt. Aansluitend op jouw rijopleiding volgt het praktijkexamen. Bij een positieve uitslag van je praktijkexamen kun je meteen je rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis. Deze ligt dan binnen 5 werkdagen voor jou gereed.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens staan onze medewerkers altijd voor je klaar om onder het genot van een bakje koffie jouw vragen uitgebreid te beantwoorden.

Downloads


  • Voorbeeld brochure
  • En nog een brochure
  • Vooruit, nog eentje