Ons team

Wim

Mijn naam is Wim Luijten, zoon van oprichter Cor Luijten, vader van de nieuwe generatie Beau Luijten en sinds kort opa van Jolie-Viènna. In 1990 gestart me een rijschooltje en tot heden met heel veel passie uitgegroeid tot TLON Wim Luijten, opleidingen in de breedste zin. Kijk ernaar uit om de nieuwe generatie klaar te stomen voor opvolging van ons mooie bedrijfje.

Beau

Hoi! Mijn naam is Beau, en officieel sinds 2017 in dienst van ons familiebedrijf. Vanaf dat ik met mijn voeten bij de pedalen kon, heb ik leren rijden. Van auto tot vrachtwagen. Ik ben instructrice B/BE/C, ik geef cursussen voor de particulieren opleidingen en ik ben opleidingsadviseur. Sinds eind 2022 zijn mijn vriend en ik trotse ouders geworden van ons dochtertje Jolie-Vienna. Ik ben in de vrije uurtjes graag bij mijn paard, en je kunt me misschien kennen als coach van het programma De Slechtste Chauffeur van Nederland op RTL5. Ook dat doe ik met heel veel plezier.

Emilie

Mijn naam is Emilie Feenstra. Woonachtig in Elst (Rhenen), trotse moeder van 2 zoons. Inmiddels 20 jaar ervaring in de uitzend en detachering. En nu sinds 2 jaar samen met Wim, eigenaar van DTL Feenstra. Detachering binnen de transport en logistieke branche. Ook ben ik trots, niet als Brabantse, deel te mogen uitmaken van dit mooie bedrijf en team!

Miralda

Mijn naam is Miralda Bastiaanse. Samenwonend en moeder van drie kinderen en een stiefdochter. Alleen de jongste zoon is nog thuiswonend. Mijn eerste kleinkind is inmiddels een feit (dotje). Elke ochtend ben ik vroeg uit de veren om een stuk te gaan lopen, een frisse start van de dag. Verder ben ik in de avonduren verslaafd aan Netflix en teken ik graag. Verre reizen maken, samen met de kids, moet af en toe ook gebeuren. Bij TLON doe ik de financiële- en loonadministratie. Verder verzorg ik de lunches voor de cursisten.

Shirley

Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij TLON Wim Luijten. Ik kom niet uit de rijschool of transportwereld dus ik heb veel moeten leren en ik leer nog elke dag bij! Heb je vragen bel gerust, ik zal je altijd proberen verder te helpen.

Alex

Ik ben Alex. Ik woon in Wouw. Ben hiervoor vrachtwagenchauffeur geweest. Maar heb de overstap gemaakt naar instructeur in 2021. Ik geef rijles in categorieën B-B/E-C1-C-C/E. Dit doe ik met veel plezier bij de gezelligste rijschool van Brabant en omstreken.

Angela

Mijn naam is Angela Veraart-Belde. Ik ben getrouwd met peter en heb 3 prachtige kinderen en een hond. Waarom ben ik bij de TLON gaan werken. Ik zocht een baan met rust en regelmaat en dat heb ik hier gevonden. Werken in een klein team is makkelijk werken, je hebt korte lijntje als er iets is. Verder doe ik bij ons op het dorp heel veel in het verenigingsleven en ben ik een echte regelneef.

Martin

Vrije, Onafhankelijke, Authentieke, Verbindende, ondeugende man. TLON Wim Luijten heeft mij gevraagd om de kwaliteit van hun instructeurs nog meer te verbeteren en op één lijn te brengen. De slogan is dan ook “100% geslaagden!” In de praktijk blijkt overigens dat mijn expertise op meer dan alleen kwaliteitsborging instructeurs ingezet wordt!!

Esam

Mijn naam is Esam EL Ouafi. Ik ben sinds april 2022 werkzaam bij TLON als rijinstructeur. De reden dat ik bij TLON werk, is omdat ik het super naar mijn zin heb en het leuk vindt om mensen op te leiden voor verschillende rijbewijs categorieën.

Marus

Hallo! Ik ben Marus, 56 jaar en al 37 jaar beroepschauffeur. In de dagen dat ik vrij ben, ben ik werkzaam als zzp’er bij TLON Wim Luijten. M’n hobby’s zijn spinning, boksen en wielrennen. Hopelijk tot snel!

Catharina

Hi hi! Mijn naam is Catharina, geboren en getogen in Roosendaal en trotse moeder van 2 jongens. Na ervaring te hebben opgedaan als administratief- en commercieel medewerkster was het tijd mijn kennis te verbreden. Dit brengt me bij mijn huidige functie als intercedent bij DTL Feenstra, wat ik met veel enthousiasme doe naast mijn werkzaamheden als coach. Deze 2 functies hebben de nodige raakvlakken, waarbij begeleiding centraal staat. Dus ben je zoekende naar begeleiding of de perfecte match, ben je bij mij aan het juiste adres!
Ik ben enorm blij deel te mogen uitmaken van het team DTL en TLON, mensen maken immers het bedrijf. Wil je ook kennis maken met onze persoonlijke aanpak? Kom gauw een keer de sfeer proeven en een bakkie doen. Wie weet, tot gauw!

Roy

Hoi! Ik ben Roy, 41 jaar. Woon samen met mijn vriendin in Roosendaal. Ben papa van een 11 jarige zoon die om de week bij ons woont en sinds juni 2023 hebben wij er een zoon én dochter bij gekregen! Transport is er met de paplepel ingegoten. Ik ben dan ook in de voetsporen van mijn vader getreden en zelf vrachtwagenchauffeur geweest. Daarna heb ik een aantal jaar als transport planner gewerkt. Dit jaar maak ik met enthousiasme de overstap naar rij instructeur. Ik kijk er naar uit jullie op te leiden. Tot snel in de lesauto!

Nuri

Hallo! Ik ben Nuri, 30 jaar en woon in Bergen op Zoom. Na een aantal jaar in de financiële wereld gewerkt te hebben. Heb ik het roer omgegooid en ben ik in 2015 les beginnen te geven. Ik run hiernaast mijn eigen rijschool, categorie B en BE. En bij TLON verzorg ik de BE opleidingen. Tot snel!

Rick

Toen ik 14 jaar was ging ik opzoek naar een bijbaantje. Mijn vader kende Wim Luijten goed en hij was op zoek naar een zaterdagkracht
voor het schoonmaken van de auto’s en allerlei andere klusjes. Ik ben toen een keer mee gaan helpen op zaterdag en dat beviel me erg goed. Nu werk ik al 2,5 jaar hier bij TLON Wim Luijten met nog steeds erg veel plezier.

Thom

Ik ben Thom, 16 jaar en werk al vier jaar voor TLON Wim Luijten. Ik doe de onderhoud van de auto’s en andere voertuigen. Ik ben het gaan doen om Wim te helpen en ik heb er nu mijn werk van gemaakt.

Sophie

Hallo mijn naam is Sophie Ras. Ik woon in Nieuw-Vossemeer. Ik ben rijinstructeur voor categorie B en ik verzorg
de theoriecursussen voor categorie AM/B. Hopelijk tot snel!

Rian

Ik ben Rian. Na 43 jaar op een notariskantoor te hebben gewerkt ben ik rijles gaan geven voor de auto. Via een collega ben ik bij TLON Wim Luijten terecht gekomen. Mijn manier van lesgeven is heel rustig en structureel.

Bert

Hoi mijn naam is Bert. Rijinstructeur vind ik het leukste beroep wat er is, zeker bij TLON Wim Luijten. Met ruim 20 jaar ervaring als instructeur zit je voor je rijles bij mij aan het goede adres. Rijles nemen moet niet alleen leerzaam zijn maar ook leuk en ontspannen zijn dus we bouwen de rijlessen op naar jouw eigen tempo. In wat voor een auto les je bij mij? De lesauto is een prachtige nieuwe Audi.
Lijkt het je wat om bij mij te komen lessen? Leuk!! dan zie ik je gauw!!

Sam

Hoi Mijn naam is Sam. Dankzij TLON Wim Luijten heb ik de baan gevonden die ik zocht. Ik werk vast op de zaterdag ochtenden en loop voor nu twee dagen per week stage tot aan het eind van mijn studie. Hopende dat ik na mijn studie in vaste dienst kan treden hier bij TLON Wim Luijten.