Ons team

Wim

Mijn naam is Wim Luijten, zoon van oprichter Cor Luijten, vader van de nieuwe generatie Beau Luijten en sinds kort opa van Jolie-Viènna. In 1990 gestart me een rijschooltje en tot heden met heel veel passie uitgegroeid tot TLON Wim Luijten, opleidingen in de breedste zin. Kijk ernaar uit om de nieuwe generatie klaar te stomen voor opvolging van ons mooie bedrijfje.

Beau

Hoi! Mijn naam is Beau, en officieel sinds 2017 in dienst van ons familiebedrijf. Vanaf dat ik met mijn voeten bij de pedalen kon, heb ik leren rijden. Van auto tot vrachtwagen. Ik ben instructrice B/BE/C, ik geef cursussen voor de particulieren opleidingen en ik ben opleidingsadviseur. Sinds eind 2022 zijn mijn vriend en ik trotse ouders geworden van ons dochtertje Jolie-Vienna. Ik ben in de vrije uurtjes graag bij mijn paard, en je kunt me misschien kennen als coach van het programma De Slechtste Chauffeur van Nederland op RTL5. Ook dat doe ik met heel veel plezier.

Emilie

Mijn naam is Emilie Feenstra. Woonachtig in Elst (Rhenen), trotse moeder van 2 zoons. Inmiddels 20 jaar ervaring in de uitzend en detachering. En nu sinds 2 jaar samen met Wim, eigenaar van DTL Feenstra. Detachering binnen de transport en logistieke branche. Ook ben ik trots, niet als Brabantse, deel te mogen uitmaken van dit mooie bedrijf en team!

Miralda

Mijn naam is Miralda Bastiaanse. Samenwonend en moeder van drie kinderen en een stiefdochter. Alleen de jongste zoon is nog thuiswonend. Mijn eerste kleinkind is inmiddels een feit (dotje). Elke ochtend ben ik vroeg uit de veren om een stuk te gaan lopen, een frisse start van de dag. Verder ben ik in de avonduren verslaafd aan Netflix en teken ik graag. Verre reizen maken, samen met de kids, moet af en toe ook gebeuren. Bij TLON doe ik de financiële- en loonadministratie. Verder verzorg ik de lunches voor de cursisten.

Shirley

Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij TLON Wim Luijten. Ik kom niet uit de rijschool of transportwereld dus ik heb veel moeten leren en ik leer nog elke dag bij! Heb je vragen bel gerust, ik zal je altijd proberen verder te helpen.

Alex

Ik ben Alex. Ik woon in Wouw. Ben hiervoor vrachtwagenchauffeur geweest. Maar heb de overstap gemaakt naar instructeur in 2021. Ik geef rijles in categorieën B-B/E-C1-C-C/E. Dit doe ik met veel plezier bij de gezelligste rijschool van Brabant en omstreken.

Ruben

Sinds 2019 ben ik onderdeel van de familie Luijten. Waar je mee omgaat word je mee besmet… In mijn vrije uren, of wanneer er nood aan de man is, draag ik graag mijn steentje bij in het mooie familiebedrijf TLON Wim Luijten.

Diego

Ik ben Diego, 24 jaar oud en woon in Steenbergen. Sinds juli 2022 ben ik werkzaam bij TLON als theorie-instructeur voor de auto, motor- & bromfiets en geef ik de veiligheidscursus voor de heftruck. Sinds oktober ben ik rijinstructeur voor de auto (B). Elke dag beleef ik veel plezier en voldoening tijdens m’n werk. Wellicht zien we elkaar in het theorielokaal of in de lesauto!

Angela

Mijn naam is Angela Veraart-Belde. Ik ben getrouwd met peter en heb 3 prachtige kinderen en een hond. Waarom ben ik bij de TLON gaan werken. Ik zocht een baan met rust en regelmaat en dat heb ik hier gevonden. Werken in een klein team is makkelijk werken, je hebt korte lijntje als er iets is. Verder doe ik bij ons op het dorp heel veel in het verenigingsleven en ben ik een echte regelneef.

Martin

Vrije, Onafhankelijke, Authentieke, Verbindende, ondeugende man. TLON Wim Luijten heeft mij gevraagd om de kwaliteit van hun instructeurs nog meer te verbeteren en op één lijn te brengen. De slogan is dan ook “100% geslaagden!” In de praktijk blijkt overigens dat mijn expertise op meer dan alleen kwaliteitsborging instructeurs ingezet wordt!!

Esam

Mijn naam is Esam EL Ouafi. Ik ben sinds april 2022 werkzaam bij TLON als rijinstructeur. De reden dat ik bij TLON werk, is omdat ik het super naar mijn zin heb en het leuk vindt om mensen op te leiden voor verschillende rijbewijs categorieën.

Marus

Hallo! Ik ben Marus, 56 jaar en al 37 jaar beroepschauffeur. In de dagen dat ik vrij ben, ben ik werkzaam als zzp’er bij TLON Wim Luijten. M’n hobby’s zijn spinning, boksen en wielrennen. Hopelijk tot snel!