CE: Aanhangwagen

Voor je begint aan de opleiding adviseren wij je eerst een medische keuring te ondergaan. Hiervoor moet je eerst een gezondheidsverklaring kopen via mijncbr.nl. De gezondheidsverklaring moet je meenemen naar de medische keuring waar de Arbo- arts hem verder invult.  De Arbo-arts kan de formulieren vaak digitaal doorsturen naar de medische afdeling van het CBR. Zodra het CBR de verklaring heeft goedgekeurd kan jouw opleiding probleemloos worden gestart.

Rijbewijzen C1E/CE

De rijbewijzen C1E/CE bestaan alleen uit praktijk. Bij een positieve uitslag van je praktijkexamen kun je meteen je rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis, dit ligt dan binnen vijf werkdagen voor je gereed.

Voor het behalen van je praktijkexamen moet je praktijklessen volgen. We beginnen jouw praktijkopleiding met een intest-les. In deze les kijk je samen met de instructeur hoeveel lessen je nodig hebt.  Aansluitend op jouw rijopleiding volgt het praktijkexamen.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om onder het genot van een bakje koffie jouw vragen met gepaste kennis te beantwoorden.

Downloads


  • Voorbeeld brochure
  • En nog een brochure
  • Vooruit, nog eentje