TLON DOEDAG – za. 13 april 2024


Het is met groot genoegen dat we jou uitnodigen voor de DoeDag van TLON Wim Luijten, waar we de deuren wijd openzetten voor een dag vol avontuur, kennis en onvergetelijke ervaringen!

Waarom je deze dag niet wilt missen:

Proef de Vrijheid: Stap in onze moderne voertuigen en voel de opwinding van de open weg. Ervaar zelf waarom rijden en besturen met Wim Luijten gelijkstaat aan vrijheid en zelfvertrouwen.

Leer van de Experts: Onze ervaren instructeurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en waardevolle tips te delen. Ontdek de geheimen van veilig en zelfverzekerd rijden.

Informatieve Workshops: Laat je informeren over de nieuwste verkeersregels, technologieën en trends in de autowereld. Kennis is macht, en wij delen het graag met jou!

Exclusieve Aanbiedingen: Profiteer tijdens de Open Dag van speciale kortingen en aanbiedingen op onze rijlespakketten. Maak van deze gelegenheid gebruik om je rijavontuur te starten!

Dompel jezelf onder in de opwinding van rijden en besturen en ontdek waarom TLON Wim Luijten de beste keuze is voor jouw (rij)opleiding. Samen zetten we de eerste stap naar jouw avontuur!

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Doe Dag!

Met vriendelijke groet,

Team TLON Wim Luijten

Contact & Locatie


Wouwbaan 133
4703 TA Roosendaal
Tel. 0165 301 971
E-mail: info@tlon.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op.

 info@tlon.nl
0165 301 971
Chat met ons

Meer informatie