Rijbewijs lichte vrachtwagen + aanhangwagen (C1E)
Voor je begint aan de opleiding adviseren wij je eerst een medische keuring te ondergaan. Hiervoor kun je bij TLON of bij het gemeentehuis een eigen verklaring (EV) kopen. Deze dient ingevuld te worden door een Arbo-arts waarna deze door de medische afdeling van het CBR behandeld wordt. Na het vrijgeven van deze verklaring kan het traject probleemloos worden gestart.

Het rijbewijs C1E bestaat alleen uit praktijk. Bij een positieve uitslag van je praktijkexamen kun je meteen je rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis, dit ligt dan binnen vijf werkdagen voor je gereed.

Voor het behalen van je praktijkexamen moet je praktijklessen volgen. Voor de planning van je praktijkopleiding kun je kiezen voor, losse lessen of voor een totaalpakket. Deze pakketten zijn maatwerk, dit verschilt van persoon tot persoon. Om een juiste inschatting te kunnen maken welk pakket bij jou past beschikken wij over een Intest-les. Aansluitend op je rijopleiding volgt het praktijkexamen. Bij een positieve uitslag kun je meteen naar het gemeentehuis om je rijbewijs aan te vragen. Dit zal binnen vijf werkdagen voor je gereed liggen.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om onder het genot van een bakje koffie je vragen uitgebreid te beantwoorden.