Heftruck opleiding Zeeland

Op zoek naar een heftruck opleiding Zeeland? Dan ben je bij TLON Transport & Logistieke Opleidingen Nederland aan het juiste adres. TLON Transport & Logistieke Opleidingen Nederland heeft al meer dan 30 jaar ervaring als logistieke opleider en helpt jou graag aan je heftruck certificaat. Voor meer informatie over het heftruck certificaat kun je altijd contact met ons opnemen! Ook wanneer je je direct wilt inschrijven.

Heftruck opleiding Zeeland bij TLON

Ben je van plan om met een heftruck te werken? Dan moet je kunnen aantonen dat je de basiskennis hierover beheerst. Op deze manier voldoe je aan de wet- en regelgeving voor de Arbowet. Om dit aan te kunnen tonen dien je je heftruckcertificaat te behalen.

TLON heeft al ruim 30 jaar ervaring met verschillende rijopleidingen, theoretische opleidingen, praktijkopleidingen en logistieke opleidingen waaronder ook een opleiding voor de heftruck.

Je kunt bij ons terecht voor een heftruckcertificaat maar ook voor een veiligheidscertificaat. Dit veiligheidscertificaat heb je nodig als je al werkt met een vorkheftruck of als vorkheftruckchauffeur gaat werken. Zo kun je aantonen dat je op de hoogte bent van alle voorschriften voor het veilig werken met een vorkheftruck.  Met deze pas kun je tevens aan je werkgever laten zien dat je geschoold bent in het veilig werken met een heftruck.

Wil je meer informatie over de twee certificaten? Dit kun je hier bekijken.

Contact

Heb je nog vragen over het heftruck certificaat? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze werknemers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande button of onze contactgegevens welke je kunt vinden op de contact pagina.

Wanneer je je direct wilt inschrijven kan dit ook!

Contact opnemen